• Houdbaarheidsetiketten in handige multidispenser
 • Productie in eigen huis voor horeca en groothandel
 • Dagstickers met een afmeting van 18 mm rond en per dag de eigen kleur
 • Fullservice van DTP-opmaak tot en met drukwerk
 • Snelle service en scherpe prijzen

Voedsel houdbaarheidsetiketten en HACCP labels en dagstickers

Horecaondernemers zijn in Nederland wettelijk verplicht om voedseletiketten zoals voedselhoudbaarheidsetiketten, daglabels en allergenenstickers te gebruiken. Graphiset bv produceert in eigen huis voedseletiketten / foodlabels, HACCP labels, dagstickers, dispensers voor voedseletiketten en dagstickers en allergenenstickers en allergenenetiketten. Deze worden geleverd aan de horecagroothandel en rechtstreeks aan allerlei horeca ondernemingen die etenswaren bereiden en in de koeling bewaren. Voedsel kan én mag namelijk niet te lang bewaard worden. De houdbaarheid van etenswaren is beperkt. Met behulp van voedseletiketten en daglabels kan de ondernemer of chefkok systematisch sturing geven aan het verwerken van gekoeld opgeslagen producten.

Alle op de website genoemde prijzen zijn excl. btw.

Eigen productie, uit voorraad leverbaar Grote oplage? Speciale prijs op aanvraag! Gratis verzending bij bestellingen boven € 25,-

Voedselveiligheid staat bij de overkoepelende organisaties hoog inhet vaandel. De Nederlandse voedsel- en warenautoriteit NVWA en de Keuringsdienst van Waren houden streng toezicht op het verwerken, bereiden en bewaren van voedsel. Hiervoor gelden wettelijke voorschriften volgens de Europese wetgeving. Vandaar dat dagstickers en voedselhoudbaarheidsetiketten veelvuldig toegepast worden. Het handigste hulpmiddel hiervoor is het zelfklevende label of etiket op rol. Deze etiketten / stickers / labels worden gebruikt in hotels, restaurants, grillrooms, snackbars, wok restaurants, pizzeria's, burgerrestaurants, etc.

Houdbaarheidsetiketten in verschillende kleuren

De kleurcodering voor de houdbaarheidsetiketten van producten die in de koeling bewaard worden is als volgt:
 • rood = vlees
 • blauw = vis
 • groen = groente
 • geel = melkproducten
 • bruin = sauzen
 • zwart = algemeen bereid voedsel
 • wit = algemeen bereid voedsel
De rollen hebben standaard een omvang van 250 exemplaren per rol. Natuurlijk kunnen we de rollen ook uitvoeren met 500 exemplaren per rol. Precies wat u wenst. We kunnen de houdbaarheidsetiketten per rol in een afzonderlijke dispenser leveren, maar natuurlijk ook met 5 rollen (in een van de 7 kleuren) in een multidispenser. Deze wordt in eigen huis geproduceerd en voorzien van een kleurrijke bedrukking. Voor de grootverbruiker van het houdbaarheidsetiket is de mogelijkheid aanwezig om de (multi)dispenser van een eigen opdruk en logo te voorzien.

HACCP labels en dagstickers

Het formaat van de dagsticker is 18 mm rond, per dag de eigen kleur (7 dagen) voorzien van de dagaanduiding en de vermelding wanneer het product verwerkt moet zijn. Deze rollen zijn gangbaar uitgevoerd met 1000 etiketten. Deze dagelijks te gebruiken stickers kunnen in kleinere afzonderlijke dispensers worden geleverd, die gemakkelijk te hanteren zijn. Om de dagetiketten op een handige manier in de keuken bij elkaar te houden, hebben we een cassette ontwikkeld met plaats voor 7 dispensers. Deze cassettedoos wordt in eigen huis geproduceerd en met een fleurig dessin bedrukt. De verpakking is daardoor goed herkenbaar in de keuken. 

Zowel de multidispenser als de cassette worden aan de buitenzijde gelamineerd, hierdoor is de verpakking afwasbaar is. Het zware karton heeft het FSC keurmerk en voldoet aan de millieubeschermende normen. Natuurlijk is ook Graphiset bv FSC gecertificeerd en voldoet jaarlijks aan de externe audits.

Welke voordelen ondervindt u bij Graphiset bv:
 • Een ruime expertise in het drukken van voedselveiligheidsetiketten t.b.v. signalering van de houdbaarheidsdatum
 • Adequate planning doordat het productieproces in eigen huis plaatsvindt
 • Door eigen productie is een eigen opdruk van stickers, (multi) dispensers en casettes mogelijk
 • Productie in een standaardafmeting met gunstige prijzen. Natuurlijk zijn ook afwijkende afmetingen en uitvoeringen mogelijk
 • Wij zijn een full service organisatie; van advies, DTP-opmaak tot en met het drukken
 • Snelle service en scherpe prijzen, neem contact op voor meer informatie
« Terug
Voedseletiketten en dagstickers incl. dispensers van etiketten op rolDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 0413 - 252 736