• Houdbaarheidsetiketten in handige multidispenser
  • Productie in eigen huis voor horeca en groothandel
  • Dagstickers met een afmeting van 18 mm rond en per dag de eigen kleur
  • Fullservice van DTP-opmaak tot en met drukwerk
  • Snelle service en scherpe prijzen

Veel gestelde vragen

Welk materiaal wordt gebruikt voor een voedseletiket en dagsticker?
I.v.m. beschrijfbaarheid van het etiket wordt ongestreken zelfklevend papier gebruikt met een afneembare belijming.

Welke formaten zijn beschikbaar voor een voedseletiket en dagsticker?
Het voedseletiket is standaard leverbaar in het formaat 37 x 90 mm, de dagsticker standaard in het formaat 18mm rond. Door productie in eigen huis kunnen wij ook de door u gewenste afmeting leveren.

Hoeveel houdbaarhiedsetiketten en dagstickers zitten er op 1 rol?
Standaard worden de houdbaarheidsletiketten per 250 ex. op rol geleverd, dagstickers worden standaard per 1000 ex. op rol geleverd. Door productie in eigen huis kunnen wij, in overleg, ook de door u gewenste aantallen per rol leveren.

Kunnen de voedseletiketten in de vriezer worden gebuikt? 
Voedseletiketten kunnen zowel in de koeling als in de vriezer gebruikt worden. De etiketten dienen echter wel aangebracht te worden voordat het product in de vriezer wordt geplaatst. Voor het gebruik op reeds ingevroren producten zijn speciale diepvriesetiketten leverbaar. Bent u hierin geïnteresseerd neem dan contact met ons op.

Kunnen de dispenserdozen worden voorzien van een eigen opdruk?
Natuurlijk! Door de productie in eigen huis kunnen de dispenserdozen, vanaf een bepaalde oplage, worden voorzien van eigen opdruk. Bent u hierin geïnteresseerd neem dan contact met ons op.
Voedseletiketten en dagstickers incl. dispensers van etiketten op rolDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. - 0413 - 252 736